Actueel

Winterslaap

Onze winterslaap is weer begonnen…..de gehele strandtent is afgebroken en ligt veilig in containers. Vanaf maart 2017 mogen wij weer starten met de opbouw, dus zodra het voorjaarszonnetje gaat schijnen zijn we er weer. Voor vragen en offertes zijn wij op dit moment wel bereikbaar via info@downunderbeach.nl en 06 11360437.

Tot volgend jaar!
DownUnderBeach-afbouw2015

Surf instuif

SURF INSTUIF VOOR KIDS!
De laatste weekenden van dit seizoen laten we niet zomaar voorbij gaan! Pak je laatste kans om nog even te genieten van het warme water en de grotere kans in het najaar op mooie golven en wind!

SURF INSTUIF voor kids van 7 t/m 12 jaar:
* Zaterdag 16 sept van 14:00 tot 15:30 uur
* Zaterdag 23 sept van 16.30 tot 18.00 uur 
* Zaterdag 30 sept van 16:30 tot 18:00 uur

Kosten € 15,00 p.p.
(inclusief surfboard, wetsuit en surf instructeur)
 
Plekje reserveren? Stuur dan even een mail naar info@downunderbeach.nl met de naam van het kind, leeftijd en voorkeur tijdstip.
 
P.S. We gaan sowieso voor een 1,5 uur dikke waterpret, ook als er geen of nauwelijks golven zijn!

Vergaderen aan zee

Organiseer een meeting aan het strand in onze nieuwe aparte ruimte met volledige privacy! Onze vergaderlocatie kan volledig naar wens worden ingericht zodat jullie optimaal kunnen vergaderen op het strand. Daarnaast is het mogelijk om elke vergadering te combineren met sportieve & creatieve activiteiten en verschillende horeca arrangementen, zo wordt elke brainstormsessie, vergadering, presentatie of seminar een unieke, inspirerende belevenis! Laat gerust jullie wensen voor een productieve vergadering aan het strand weten, wij denken graag mee!

Klik hier voor meer info!

Vacature evenementen instructeurs

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, toffe mensen om de leukste crew van het Scheveningse strand verder uit te breiden! Heb jij een passie voor het strand, ben je enthousiast, heb je ervaring in het begeleiden van groepen en ben je in de periode van april tot en met september beschikbaar? Lees dan snel onze vacature voor evenementen instructeurs!

DownUnderBeach-vacature-instructeur-evenemenenten-bedrijfsuitje

 

SUp Clinics

SUP CLINICS

Bij de SUP clinics van DownUnderBeach leren we jou alles over de veiligheid en technieken van SUP-pen. Daarnaast leren we je ook kennis maken met alle gedragingen van de zee. Zelfs zonder of met kleine golven is een Stand Up Paddle les al een geweldige ervaring waarbij ook nog eens elke spier getraind wordt! Op dit moment (seizoen 2017) zijn onze SUP clinics alleen op aanvraag. 

Ook een privé les op aanvraag of de losse verhuur van onze SUP’s of Big SUP is altijd mogelijk. Vraag een van onze medewerkers naar de beschikbaarheid, watercondities en weersomstandigheden.

Benieuwd geworden? Kom dan naar het strand en ervaar zelf een hoe leuk en uitdagend onze SUP Clinics zijn!

Kijk hier voor alle informatie. Inschrijven kan via info@downunderbeach.nl of bel 06-41785638

DownUnderBeach-Suppen-Scheveningen-Stand-up-paddle

Eigen surfboards!

Na een lange reis zijn ze ein-de-lijk binnen: onze eigen super coole surfboards in samenwerking met BOS Ice Tea. De eerste Surfcampers hebben ze al getest en ze varen als een dolle!

DownUnderBeach-Golfsurfen-Surfcamp-Bosicetea 01

BIG SUP

Hoe cool is onze nieuwe BIG SUP!
Ga samen met je vrienden ook dit grote avontuur aan op zee! Vraag via info@downunderbeach.nl naar alle mogelijkheden.

DSC_0107

 

Surf Art

Maak je eigen SURF ART bij DownUnderBeach!

We bieden diverse creatieve workshops aan, zoals bijvoorbeeld Jutterskunst, schilderen op steigerhout en Surf Art Challenge. Verzamel 9 vrienden, collega’s en/of familieleden en meld je snel aan voor jullie creatieve workshop aan zee!

Kijk hier voor meer info!

IMG_1745

Bedrijfsuitjes

Een super leuke dag aan het strand samen met al je collega’s? Wie wil dat nou niet!

We hebben dit seizoen al diverse personeelsfeesten en bedrijfsuitjes georganiseerd. Van een uitgebreide borrel, BBQ tot strandactiviteiten voor meer dan 150 personen, ieder bedrijf krijgt een event geheel naar eigen wens!

DownUnderBeach bedrijfsfeest 11