bedrijfsuitje in scheveningen

Bedrijfsuitje in Scheveningen?

Op zoek naar een avontuurlijk, creatief of verrassend bedrijfsuitje in Scheveningen? Kies dan uit ons ruime aanbod van sportieve activiteiten of van waanzinnige belevenissen. Vanuit ons Beach House bieden wij verschillende strand- en wateractiviteiten aan, zoals Powerkiten, Beach BubblevoetbalGolfsurfen en Suppen. Maar u kunt ook voor creatieve workshops, zoals Jutterskunst of Surf Art bij ons terecht.

Het perfecte bedrijfsuitje

  1. Keuze uit meer dan 15 sportieve en leuke activiteiten
  2. Avontuurlijk, sportief, creatief of gericht op teambuilding
  3. Standaard groepsarrangementen of een programma op maat
  4. Geschikt voor samengestelde groepen
  5. Verschillende soorten horeca mogelijkheden
  6. Loungen aan het strand met muziek
  7. Directe parkeergelegenheid

Download de brochure

Download hieronder de brochure en lees alles over onze arrangementen, losse activiteiten en horeca mogelijkheden.

Nieuw bij DownUnderBeach, de BIG SUP!
Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje met actie? Bedrijfsuitje-inScheveningen-Big-Sup-DownUnderBeachKies dan voor de nieuwste activiteit in Nederland de BIG SUP!  De BIG SUP is een sup waar je met 8 collega’s tegelijkertijd op kunt suppen, waarbij zelfs het pakken van golven tot de mogelijkheden behoort! Bij kleine groepen (maximaal 30 personen) splitsen we de groep en zal iedereen -gecombineerd met een andere activiteit- dit avontuur op zee mogen ervaren. Bij grote groepen (minimaal 30 personen) kan de BIG SUP onderdeel zijn van groepsarrangement ‘The DownUnderExperience’.

Groepsarrangement of programma op maat bedrijfsuitje-in-scheveningen-downunderbeach
Afhankelijk van jullie groepsomvang, groepssamenstelling en wensen (teambuilding, spektakel of fun) kunnen we een programma op maat samenstellen of jullie kunnen gebruik maken van één onze groepsarrangementen.  De activiteiten van onze groepsarrangementen duren circa 2 uur, inclusief een pauze met een drankje.

Faciliteiten
Tijdens jullie Beach Event is ons Beach House de uitvalbasis voor food & drinks, het gebruik van toiletten, 3 kleedhokjes en de buiten douche (koud water). Uiteraard kunnen jullie ook jullie tassen, jassen, waardevolle spullen etc veilig bij ons achterlaten. (Geen bewaakte garderobe).

Horeca mogelijkhedenBedrijfsuitje-in-Scheveningen-DownUnderBeach-BBQ
Al onze groepsarrangementen kunnen worden uitgebreid of op maat worden samengesteld, denk hierbij bijvoorbeeld aan een welkomstdrankje,  ander BBQ arrangement (vanaf 10 personen) of juist een buffet (vanaf 20 personen), busvervoer, hotelovernachting etc. Daarnaast kan er eventueel ook een drankarrangement of losse consumptiebonnen worden afgekocht, maar we kunnen ook alle drankjes turven en op basis van de prijzen op onze menukaart verrekenen op nacalculatie.

Voor al onze BBQ arrangementen geldt dat jullie niet zelf hoeven te BBQ-en dit wordt voor jullie gedaan. Voor vegetariërs hebben wij diverse alternatieven, bijvoorbeeld een vegetarische burger, groenten spies of gevulde portobello. Ook voor speciale diëten, allergieën of halal vlees eters zorgen wij voor een gepast alternatief.

Muziek
Bij een feestje hoort muziek! Jullie mogen zelf een DJ of live band meenemen, maar wij kunnen dit ook voor jullie regelen. Elke DJ mag gebruik maken van onze geluidsinstallatie en verlichting. Voor een live band kunnen wij eventueel een podium regelen, zodat zij goed zichtbaar zijn en dit ook extra leuk is om te zien. Bij mooi weer mogen zijn natuurlijk ook op ons terras spelen.

Bereikbaarheid
Wij zijn heel goed bereikbaar met de auto. DownUnderBeach is de eerste strandtent aan je linkerhand vanaf de 2e (laatste) opgang vanaf het parkeerterrein. Auto’s kunnen dus even de strandopgang naar beneden rijden en dan is het nog ca. 3 meter lopen naar onze ingang. Dit kan eventueel handig zijn voor al het apparatuur van de DJ of live band of mensen die slecht ter been zijn.

Vier uw bedrijfsuitje in Scheveningen bij DownUnderBeach!

Meer Informatie?
Meer informatie over het vieren van uw bedrijfsuitje in Scheveningen bij DownUnderBeach of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan snel contact op via: 06- 41 785 638 of  margot@downunderbeach.nl

 Bedrijfsuitje-in-scheveningen-DownUnderBeach-Zwarte-Pad

Waarover wilt u informatie ontvangen:
Strandactiviteiten
Activiteiten op zee
Activiteiten voor kids
Groepsarrangementen
Creatieve workshops
Lunch, Diner of BBQ