Feesten & Partijen

DownUnderBeach is dé locatie om iets te vieren! Met onze unieke ligging op Zwarte Pad in Scheveningen, het vrije uitzicht op zee, onze heerlijke gerechten, uitgebreide BBQ’s en enthousiaste bediening zijn alle ingrediënten aanwezig voor geweldige feesten en partijen!

Horeca arrangementen feesten-en-partijen-DownUnderBeach-BBQ
Borrel, BBQ, een uitgebreid buffet, drankarrangement, welkomstdrankje, consumptiebonnen wel of geen muziek, alles is bij ons mogelijk en niks is onbespreekbaar! Voor elke gelegenheid maken we voor u graag een arrangement op maat. Voor al onze BBQ arrangementen geldt dat jullie niet zelf hoeven te BBQ-en dit wordt voor jullie gedaan. Voor vegetariërs hebben wij diverse alternatieven, bijvoorbeeld een vegetarische burger, groenten spies of gevulde portobello. Ook voor speciale diëten, allergieën of halal vlees eters zorgen wij voor een gepast alternatief.

Capaciteit
Ons Beach House biedt binnen plaats voor circa 75 gasten. Ons terras telt talloze eettafels, statafels en een loungehoek met comfortabele banken en biedt daarnaast nog de ruimte voor circa 300 gasten. Bij slecht weer kunnen wij ons terras overdekken, zodat we altijd voldoende capaciteit voor grote groepen hebben.

Muziek
Bij een feestje hoort muziek! Jullie mogen zelf een DJ of live band meenemen, maar wij kunnen dit ook voor jullie regelen. Elke DJ mag gebruik maken van onze geluidsinstallatie en verlichting. Voor een live band kunnen wij eventueel een podium regelen, zodat zij goed zichtbaar zijn en dit ook extra leuk is om te zien. Bij mooi weer mogen zijn natuurlijk ook op ons terras spelen. We hebben hier voldoende stroompunten voor.

Bereikbaarheid
Wij zijn heel goed bereikbaar met de auto. DownUnderBeach is de eerste strandtent aan je linkerhand vanaf de 2e (laatste) opgang vanaf het parkeerterrein. Auto’s kunnen dus even de strandopgang naar beneden rijden en dan is het nog ca. 3 meter lopen naar onze ingang. Dit kan eventueel handig zijn voor al het apparatuur van de DJ of live band of mensen die slecht ter been zijn.

Elke feest of partij is uniek en wij denken dan ook graag met u mee om er een waanzinnig event van te maken!

Feesten-en-partijen-Strandtent-Zwarte-Pad-Scheveningen-DownUnderBeach

 

Meer Informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden van een feest, receptie of partij bij DownUnderBeach of een vrijblijvende offerte?
Neem dan snel contact op via: 06-41 785 638 of  margot@downunderbeach.nl