Bodyboarden in Scheveningen

Wie van jullie maakt de langst mogelijke “ride” door de golven? Wacht op die mooie golf en surf liggend op je plank terug naar de kust. Na een instructie over de veiligheid, theorie en technieken van het bodyboarden, trekt iedereen snel wetsuits aan en gaan jullie het water in. Wie van jullie gaat er het snelst? En wie kan de mooiste trucs? Bodyboarden is heel toegankelijk en leuk voor jong & oud!

Op een mooie dag liever zelf het water op? Wij verhuren ook  o.a. bodyboards en wetsuits. Klik hier voor alle mogelijkheden, prijzen en onze voordeelkaarten.

Tijdsduur: 2  uur
Prijs:
€ 25,00 p.p vanaf 5 personen
€ 23,50 p.p. vanaf 8 personen
€ 21,50 p.p. vanaf 20 personen

DownUnderBeach Kinderfeestje Bodyboarden 06

DownUnderBeach Kinderfeestje Bodyboarden 05

 

 

 

 

 

 

Bodyboarden als groepsuitje of bedrijfsuitje

Bodyboarden is perfect geschikt als groepsuitje, personeels-/ bedrijfsuitje of teamuitje. Wanneer je als bedrijf een divers team hebt dat toch van een leuke activiteit houdt, dan is bodyboarden zeer goed geschikt. Je hoeft namelijk geen ervaring te hebben wat bodyboarden erg laagdrempelig en leuk maakt. Daarnaast is bodyboarden ook een goede opstap om te leren Golfsurfen. Bodyboarden is een leuke opstap als je wil leren Golfsurfen. De funfactor van Bodyboarden is zeer hoog en we merken dat het een erg leuk element is voor een groepsuitje, teamuitje of een bedrijfsuitje. We nodigen je van harte uit om te gaan bodyboarden op onze locatie aan het strand in Scheveningen.

Bodyboarden combineren in een groepsarrangement of horeca

Mocht je meer willen dan alleen Bodyboarden, zoals suppen  of strandzeilen dan is dit zeker mogelijk. Naast andere activiteiten kun je ook kiezen uit groeps-, bedrijfsarrangementen of horeca arrangementen.

Bodyboarden aan het strand in Scheveningen

DownUnderBeach is een Beachclub gelegen aan het strand bij Scheveningen. Het adres is treft u hieronder. De beachclub ligt aan het strand en achter een bos. Kortom een geweldige locatie om met een groep of bedrijf naartoe te gaan.

Noorderstrand | Zwarte Pad 1 | Scheveningen | 06-41 785 638 | info@downunderbeach.nl

 

Reserveer en/of vraag een offerte aan

Waar wil je nog meer informatie over ontvangen?
Strandactiviteiten
Activiteiten op zee
Activiteiten voor kids
Groepsarrangementen
Workshops
Lunch, Diner of BBQ