Golfsurfen in Scheveningen

Je hoeft zeker niet naar Hawaï om het ultieme gevoel van vrijheid te beleven! Altijd al benieuwd geweest hoe het is om op een board te staan en de golven te trotseren? Dan is Golfsurfen echt iets voor jullie! Na een instructie over de veiligheid, theorie en technieken van het golfsurfen, snel wetsuits aan en het water in. Wacht niet langer en kom kennismaken met de meest populaire watersport ter wereld!

Leuk voor elke groepsuitje, vrijgezellendag of bedrijfsuitje!

Tijdsduur:  1,5  uur
Prijs:
€ 35,00 p.p vanaf 5 personen
€ 25,00 p.p. vanaf 8 personen
€ 22,50 p.p. vanaf 20 personen

DownUnderBeach Golfsurfen Vrijgezellendag Bedrijfsuitje 05

DownUnderBeach Golfsurfen Vrijgezellendag Bedrijfsuitje 02

 

 

 

 

 

 

Golfsurfen als groepsuitje of bedrijfsuitje

Golfsurfen is perfect geschikt als groepsuitje, personeels-/ bedrijfsuitje of teamuitje. Als groep ga je eerst aan het strand de technieken van Golfsurfen leren om vervolgens in het water een golf proberen te pakken. Golfsurfen is een erg populaire activiteit voor een groeps-, team-, of bedrijfsuitje. Dit komt met name omdat iedereen op zijn eigen tempo actief kan zijn. Golfsurfen is voor iedereen geschikt, behalve als je niet van water houdt.

Nadat als groep of team hebt kunnen golfsurfen kan je lekker uitwaaien en loungen bij onze Beach Club. Mocht je meer willen dan alleen golfsurfen lees dan hieronder verder. DownUnderBeach levert voor groepen en bedrijven een totaalconcept van activiteit tot loungen en ontspannen aan het strand in Scheveningen.

Golfsurfen combineren in een groepsarrangement of horeca

Mocht je meer willen dan alleen Golfsurfen, zoals bodyboarden of powerkiten dan is dit zeker mogelijk. Naast andere activiteiten kun je ook kiezen uit groeps-, bedrijfsarrangementen of horeca arrangementen.

Golfsurfen aan het strand in Scheveningen

DownUnderBeach is een Beachclub gelegen aan het strand bij Scheveningen. Het adres is treft u hieronder. De beachclub ligt aan het strand en achter een bos. Kortom een geweldige locatie om met een groep of bedrijf naartoe te gaan.

Noorderstrand | Zwarte Pad 1 | Scheveningen | 06-41 785 638 | info@downunderbeach.nl

 

Reserveer en/of vraag een offerte aan

Waar wil je nog meer informatie over ontvangen?
Strandactiviteiten
Activiteiten op zee
Activiteiten voor kids
Groepsarrangementen
Workshops
Lunch, Diner of BBQ