Suppen in Scheveningen

Suppen (Stand Up Paddling) is dé nieuwste trend op het water! Staand op een heel groot longboard, beweeg je je voort met een speciaal ontworpen paddle. Het is een super leuke mix van balanceren, staand paddelen en surfen. Het is ontzettend toegankelijk, een geweldige work-out (je gebruikt al je spieren) en het is gewoon hartstikke leuk om te doen! Vrijgezellendag of bedrijfsuitje? Suppen kan iedereen op z’n eigen niveau en is daarom geschikt voor jong & oud en elke gelegenheid!

Heb je ook onze BIG SUP al gezien? De BIG SUP is een sup waar je met 8 vrienden tegelijkertijd op kunt suppen. Super leuk om na deze clinic, nog even met je vrienden of collega’s de zee op te gaan! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Op donderdagavond en zondagochtend kun je ook een eenmalige Stand Up Paddle les bij ons boeken! Bij de SUP clinics van DownUnderBeach leren we jou alles over de veiligheid en technieken van SUP-pen. Daarnaast leren we je ook kennis maken met alle gedragingen van de zee. Zelfs zonder of met kleine golven is een Stand Up Paddle les al een geweldige ervaring waarbij ook nog eens elke spier getraind wordt!

Tijdsduur: 2 uur
Prijs:
€ 37,50 p.p. vanaf 5 personen
€ 27,50 p.p. vanaf 8 personen
€ 25,00 p.p. vanaf 20 personen

DownUnderBeach Suppen Vrijgezellendag Bedrijfsuitje 05

DownUnderBeach Suppen Vrijgezellendag Bedrijfsuitje 02

 

 

 

 

 

Suppen als groepsuitje of bedrijfsuitje, personeelsuitje

Suppen is ook hartstikke leuk als groepsuitje, personeelsuitje, vrijgezellendag, bedrijfsuitje of teamuitje! Ga met z’n allen de uitdaging aan op zee! Jullie starten jullie SUP clinic op het strand, waarbij de instructeur alles vertelt over de techniek en veiligheid. Afhankelijk van het weer (veel of weinig golven) heeft elke SUP clinic weer z’n eigen uitdagingen. Vooral bij groepen mag een toevoeging van de BIG SUP bij een clinic niet ontbreken! De groep wordt in 2-en gesplitst en jullie kunnen zelfs eindigen met een echte Big SUP Paddle Battle!

Suppen combineren in een groepsarrangement of horeca

Suppen is ook heel goed te combineren met activiteiten op het strand, zoals Powerkiten, een mix Beach Games of Beach Bubbelvoetbal. Jullie beginnen op het strand, trekken halverwege wetsuits aan en eindigen in het water! Naast andere activiteiten kun je ook kiezen uit groeps-, bedrijfsarrangementen of horeca arrangementen.

Suppen aan het strand in Scheveningen

DownUnderBeach is een Beachclub gelegen aan het strand bij Scheveningen. Het adres is treft u hieronder. De beachclub ligt aan het strand en achter een bos. Kortom een geweldige locatie om met een groep of bedrijf naartoe te gaan.

Noorderstrand | Zwarte Pad 1 | Scheveningen | 06-41 785 638 | info@downunderbeach.nl

 

Reserveer en/of vraag een offerte aan

Waar wil je nog meer informatie over ontvangen?
Strandactiviteiten
Activiteiten op zee
Activiteiten voor kids
Groepsarrangementen
Workshops
Lunch, Diner of BBQ