Activiteiten voor kids

Kinderfeestjes op het strand
Zin in een origineel en verrassend kinderfeestje op het strand? Kom dan met je kids naar ons strand, wij organiseren een middag waarover ze niet meer uitgepraat raken! Op het strand of in het water… al onze kinderactiviteiten zijn speciaal afgestemd op kids en worden altijd begeleid door onze ervaren instructeurs.

Kies uit een van onze complete kids arrangementen of uit een van onderstaande activiteiten!

Kinderfeestje-op-het-strand-DownUnderBeach-Golfsurfen

 Kinderfeestje-op-het-strand-DownUnderBeach-Kinderfeestje-Skimboarden

Kids Beach Events
Zijn er bij jullie familieuitje of bedrijfsuitje (of groepsevenement) ook kinderen aanwezig? Geen probleem! Bij ons beleven de kids net zo’n leuke dag als hun ouders.  Afhankelijk van de leeftijd en leeftijdsspreiding maken we een leuk kids programma met diverse activiteiten. Tijdens het gehele beach event hebben de ouders geen omkijken naar hun kinderen en kan iedereen lekker genieten van alle activiteiten!

Surfcamp
In de eerste en laatste week van aankomende zomervakantie organiseren wij weer 2- en 3 daagse surfcamps (zonder overnachting) voor kinderen van 7 t/m 12 jaar in het bezit van zwemdiploma A en B. Leer alles over surfen en beleef allemaal coole strandsporten en watersport activiteiten! Klik hier voor meer info over onze surfcamps!

De minimum leeftijd voor alle kinderactiviteiten is altijd in overleg en afhankelijk van de leeftijdsspreiding.

Kids cursussen