Beach volleybal in Scheveningen

Beachvolleybal is een echte teamsport! Springen, duiken, samenwerken en dit alles met je neus in de wind en uitzicht op zee! Welk team kan het beste samenwerken? En in welk team zitten de meeste talenten? Beachvolleybal is een ideale activiteit voor zowel kleine als grote groepen, voor elke groepssamenstelling kunnen wij een competitie op maat organiseren.

Tijdsduur: 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van de groepsomvang
Prijs:
€ 19,50 p.p. vanaf 15 personen
€ 18,00 p.p. vanaf 40 personen

Beach volleybal Toernooi
Voor groepen van 40 personen of meer kunnen wij ook een echt Beachvolleybal Toernooi organiseren. In teams van 5 tot 7 personen strijden jullie in verschillende poules om de eerste plek. Wij verzorgen het toernooi, inclusief de teamindeling, scheidsrechter(s), het materiaal en een drankje. En natuurlijk kan jullie sportieve middag uitgebreid worden met een lunch of BBQ! Welk team gaat er met de eerste prijs vandoor en wint een fles champagne?

Tijdsduur toernooi: 2 uur, afhankelijk van groepsomvang
Prijs: € 18,00 p.p. vanaf 40 personen

DownUnderBeach BeachVolleybal Toernooi 01DownUnderBeach BeachVolleybal Toernooi 11

 

 

 

 

 

 

Beach volleybal als groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag

Beach volleybal is perfect geschikt als groepsuitje, personeelsuitje bedrijfsuitje of teamuitje. Met beach volleyballen wordt je echt een hechter team. Door in kleine groepen de strijd met elkaar aan te gaan, leer je elkaar op een andere manier kennen. Beach volleybal wordt vaak gecombineerd met horeca arrangementen zoals een BBQ. Als groep lekker loungen op het strand en wellicht een duik in de zee nemen, bij DownUnderBeach heb je een zeer divers groepsuitje of bedrijfsuitje in Scheveningen.

Beach volleybal combineren in een groepsarrangement of horeca

Mocht je meer willen dan alleen beach volleybal, zoals powerkiten of bodyboarden dan is dit zeker mogelijk. Naast andere activiteiten kun je ook kiezen uit groeps-, bedrijfsarrangementen of horeca arrangementen.

Suppen aan het strand in Scheveningen

DownUnderBeach is een Beachclub gelegen aan het strand bij Scheveningen. Het adres is treft u hieronder. De beachclub ligt aan het strand en achter een bos. Kortom een geweldige locatie om met een groep of bedrijf naartoe te gaan.

Noorderstrand | Zwarte Pad 1 | Scheveningen | 06-41 785 638 | info@downunderbeach.nl

 

Reserveer en/of vraag een offerte aan

Waar wil je nog meer informatie over ontvangen?
Strandactiviteiten
Activiteiten op zee
Activiteiten voor kids
Groepsarrangementen
Workshops
Lunch, Diner of BBQ