Powerkiten in Scheveningen

Ooit weleens de machtige kracht van de wind ervaren? Zo niet, dan is dit je kans! We hebben verschillende maten vliegers, geschikt voor vrijwel elke windsterkte en groepssamenstelling. Voor de echte fanatiekelingen hebben we grotere powerkites en voor de mensen die het wat rustiger aan willen doen hebben we kleinere vliegers. We beginnen met een korte introductie over de vlieger, het sturen en de veiligheid. Wie weet sta jij daarna al snel met je hielen in het zand of misschien maak jij zelfs al je eerste sprongetje!? Powerkiten is de unieke combinatie van spektakel, actie en spelen met de wind!

Powerkiten is voor grote groepen ook heel goed mogelijk in combinatie met andere strandactiviteiten, zoals Beach Bubblevoetbal of een van onze activiteiten op zee.

Tijdsduur: 1,5  uur
Prijs:
€ 25,00 p.p. vanaf 8 personen
€ 22,50 p.p. vanaf 25 personen
€ 19.50 p.p. van 50 tot 100 personen

DownUnderBeach Powerkiten vrijgezellendag

DownUnderBeach Bedrijfsuitje BeachEvent Powerkiten

 

 

 

 

 

 

Powerkiten als groepsuitje of bedrijfsuitje

Powerkiten is perfect geschikt als groepsuitje, personeels-/ bedrijfsuitje of teamuitje. Samen met een groep glijden over het strand en kleine sprongetjes maken. Daarnaast doe je ook nog eens een leuk kleurtje op.Het voordeel van powerkiten is dat iedereen dit op zijn eigen tempo kan leren. Mocht je meer willen met het team of de groep dan is dit zeker mogelijk. Lees hieronder verder over onze complete groeps- en bedrijfsarrangementen. We nodige je van harte uit op onze locatie aan het strand in Scheveningen.

Powerkiten combineren in een groepsarrangement of horeca

Mocht je meer willen dan alleen powerkiten, zoals golfsurfen of Beachvolleybal dan is dit zeker mogelijk. Naast andere activiteiten kun je ook kiezen uit groeps-, bedrijfsarrangementen of horeca arrangementen.

Suppen aan het strand in Scheveningen

DownUnderBeach is een Beachclub gelegen aan het strand bij Scheveningen. Het adres is treft u hieronder. De beachclub ligt aan het strand en achter een bos. Kortom een geweldige locatie om met een groep of bedrijf naartoe te gaan.

Noorderstrand | Zwarte Pad 1 | Scheveningen | 06-41 785 638 | info@downunderbeach.nl

 

Reserveer en/of vraag een offerte aan

Waar wil je nog meer informatie over ontvangen?
Strandactiviteiten
Activiteiten op zee
Activiteiten voor kids
Groepsarrangementen
Workshops
Lunch, Diner of BBQ