Kids cursussen

Vind jij spelen en sporten op het strand, in de golven of met de wind ook helemaal te gek? Doe dan mee met onze 4 wekenlijkse kids cursussen! Trek een wetsuit aan en duik in de golven of beleef allemaal coole sporten & activiteiten op het strand!

Kids cursussen
Naast onze kinderfeestjes en surfcamps hebben we ook dit jaar weer 4 wekelijkse cursussen voor kids vanaf 4 jaar! We bieden 2 verschillende cursussen aan, allemaal voor 4 weken op zondag. We beginnen in juni en in september worden de cursussen herhaald. 

Cursus 1: Surf Guppies

Wil jij springen en spetteren in de golven met een echt wetsuit aan als een surfdude of surfchick? Kennismaken met zeewater en allemaal leuke spelletjes in en rondom het water doen? Doe dan mee met de Surf guppies! Onder begeleiding van ervaren instructeurs leren we onze surfies van alles over de zee, natuur en veiligheid in en rondom het water. Lekker met elkaar spelen en plezier maken staat voorop! 

Voor wie: kids van 4 t/m 6 jaar (zwemdiploma niet nodig)
Wanneer: zondag, startdatum 3 juni en 2 september
Tijdstip: 11:00 uur tot 12:00 uur
Kosten: € 65,- per kind voor 4 weken, inclusief materiaal

N.B. Er kunnen maximaal 10 kinderen per groep deelnemen.

Cursus 2: Surf Kids
Ben jij een echte waterrat en is geen golf te hoog voor jou? Kom dan naar onze 4 wekelijkse cursus Surf Kids. Leer alles over surfen en werk elke week aan je surf skills! Zowel voor beginners als ervaren surfdudes! Geen golven? Geen probleem, we gaan sowieso voor een dik uur waterpret met bijvoorbeeld een peddel training, zeezwemmen of een beach workout.

Voor wie: kids van 7 t/m 12 jaar  (zwemdiploma verplicht) 
Wanneer: zondag, startdatum 3 juni en 2 september
Tijdstip: 12:30 uur tot 13:30 uur
Kosten: € 75,- per kind voor 4 weken, inclusief materiaal

Reserveer nu!
Stuur een mail naar info@downunderbeach.nl en vermeld a.u.b.:

  • de naam van je kind, inclusief de leeftijd
  • naam van de cursus
  • gewenste startdatum
  • hij/zij in het bezit is van zwemdiploma’s.

Je krijgt zo snel mogelijk per mail een bevestiging toe gestuurd.

De inschrijving is definitief nadat het desbetreffende bedrag is overgemaakt op rekening  NL57 INGB 0006273148  t.n.v. DownUnderBeach Events onder vermelding van de betreffende cursus en de naam van je kind. Zodra de betaling binnen is,  krijg je een bevestiging met de laatse aanwijzigingen, tips en routebeschrijving.