Over DownUnderBeach

DownUnderBeach biedt u de unieke combinatie van lekker eten en drinken, super leuke Beach Events en gezelligheid op het mooiste stukje strand van Scheveningen. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van onze uitgebreide menukaart of een van onze arrangementen. Een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Vier het bij DownUnderBeach! Wat uw aanleiding voor uw bijeenkomst ook mag zijn, we denken graag met u mee om een evenement op maat te organiseren. Het is daarbij altijd mogelijk om onze arrangementen uit te breiden of te wijzigen. DownUnderBeach maakt uw feest geheel naar wens!

Beach Events
Daarnaast hebben wij, voor zowel bedrijven als particulieren, een ruim aanbod van sportieve activiteiten of waanzinnige belevenissen! Avontuurlijk, strategisch, creatief of  gericht op teambuilding? Een Beach Event bij DownUnderBeach wordt een unieke belevenis die u niet snel meer zal vergeten!

Liever zelf het water op?
Wij verhuren ook diverse materialen, zoals sups, surfplanken, bodyboards, wetsuits en natuurlijk onze BIG SUP. Klik hier voor alle mogelijkheden en prijzen.

Down Under Beach Events is ontstaan door de passie voor het lesgeven en de natuurelementen die moeder natuur ons te bieden heeft. De combinatie van strand, water, wind, golven en uitdagende activiteiten is in onze beleving een garantie voor een optimaal pura vida gevoel! Het Costaricaanse gevoel dat zegt dat het leven is om van te genieten. Vanuit onze achtergrondopleiding aan de HALO en passie voor de natuur staan wij garant voor uitdagende, veilige, goed georganiseerde en een unieke niet te vergeten belevenis op het meest natuurlijke stukje strand van Scheveningen!

DownUnderBeach bedrijfsuitje