Image

Kitesurfschool

Altijd al willen leren kiten? Dat kan bij onze IKO kitesurfschool DownUnderBeach!

Wij bieden privélessen, groepslessen en ook kitesurflessen voor kinderen aan! De kitespot bij ons recht voor de deur is zowel voor beginner als gevorderd. Je leert bij ons op zee kiten waardoor je ook gelijk met golven om leert gaan.  Snel leren, veiligheid en plezier zijn voor ons heel belangrijk zodat jij zo snel mogelijk zelfstandig kan varen, onze kitesurflessen worden dan ook aan de hand van de IKO methode gegeven met IKO opgeleide instructeurs.

Wil je graag een intensieve les en extra persoonlijke aandacht in je les?  Kies dan voor de privé kitesurfles, waarin je in 2 uur je leerdoelen zo snel mogelijk probeert te bereiken. Onze groepslessen bestaan uit maximaal  2 personen waardoor je genoeg kan oefenen maar ook van elkaar kan leren.

Leren kiten met een grotere groep tijdens een uitje? Geen probleem, ook dit is mogelijk!

Doordat wij de laatste strandtent van de het Zwarte Pad zijn hebben wij alle ruimte. Je kan van al onze faciliteiten gebruik maken en warm douchen na je les. Nog even nagenieten van je eerste les of eerste gevaren meters? Plof dan nog even op het terras neer voor een drankje en hapje!


Uitgebreide info en prijzen van onze kitesurflessen lees je hier!


Kitesurfles Privé Kitesurfles Groep Kitesurfles Kids
  • IKO gecertificeerd
  • Max 2 pers per les
  • Kleedhokjes
  • Kluisjes
  • Warme douche
  • Horeca
  Info lessen
  Meer info over lessen?
   Bekijk ook deze activiteiten: