Image

Kitesurfschool

Altijd al willen leren kiten? Dat kan bij onze IKO gecertificeerde kitesurfschool! De enige kitesurfschool die op het Noorderstrand van Scheveningen een vaste locatie heeft! 

Strandtent DownUnderBeach biedt privélessen, duo lessen, groepslessen en ook kitesurflessen voor kinderen aan! De kitespot bij ons recht voor de deur is zowel voor beginner als gevorderd. Je leert bij strandtent DownUnderBeach op zee kiten waardoor je ook gelijk met golven om leert gaan.  Snel leren, veiligheid en plezier zijn voor ons heel belangrijk zodat jij zo snel mogelijk zelfstandig kan varen, onze kitesurflessen worden dan ook aan de hand van de IKO methode gegeven met IKO opgeleide instructeurs.

Je kan kiezen voor een introductieles of een 3 of 5 daagse cursus. De eerste les draait volledig om kite controle, veiligheid en bodydraggen waarna je in de vervolg lessen je eerste meters kan maken op een board!

De dag voorafgaand aan de cursus nemen wij contact met je op om de weersvoorspellingen door te nemen. Bij twijfelachtige wind maken wij samen met jou een beslissing, hierdoor garanderen wij altijd les in de juiste omstandigheden! 

Leren kiten met een grotere groep tijdens een uitje? Geen probleem, ook dit is mogelijk!

LOCATIE

Doordat wij de laatste strandtent van de het Zwarte Pad zijn hebben wij alle ruimte. Je kan van al onze faciliteiten gebruik maken en warm douchen na je les. Nog even bijkomen van je les of nog even met je instructeur een praatje maken over je vorderingen? Plof dan nog even op het terras neer voor een drankje en hapje!

Uitgebreide info en prijzen van onze kitesurflessen vind je op onze kitesurf website: www.denhaagkitesurfles.nl


Kitesurfles Privé
Kitesurfles Duo
Kitesurfles Groep
Kitesurfles Kids
  • IKO gecertificeerd
  • Max 3 pers per les
  • Kleedhokjes
  • Kluisjes
  • Warme douche
  • Horeca
  Boek nu!

  Meer info over lessen?
   Bekijk ook deze activiteiten: