Image


  Bedrijfsuitje Scheveningen


  Op zoek naar een avontuurlijk, actief of creatief bedrijfsuitje in Scheveningen? Kies dan bij  strandtent DownUnderBeach uit het ruime aanbod van sportieve activiteiten en waanzinnige belevenissen. Vanuit onze strandtent bieden wij verschillende strand- en wateractiviteiten aan, zoals Powerkiten, Teambuilding XL, The Ozzie Games, Jutterskunt en Expeditie Robinson. Ideaal voor een actief bedrijfsuitje in Scheveningen!

  Bedrijfsuitje Scheveningen & Groepsarrangement of programma op maat
  Afhankelijk van jullie groepsomvang, groepssamenstelling en wensen (teambuilding, competitie, creatief of fun) van jullie bedrijfsuitje kunnen we een programma op maat samenstellen of jullie kunnen gebruik maken van één onze groepsarrangementen.  Kortom, voor een bedrijfsuitje Scheveningen en horeca arrangementen op maat, zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat jullie een geslaagd bedrijfsuitje krijgen om nooit meer te vergeten! 

  Bedrijfsuitje Scheveningen & Horeca arrangementen
  Borrel, BBQ, een uitgebreid buffet, drank arrangement, welkomstdrankje, consumptiebonnen en wel of geen muziek. Bij onze bedrijfsuitjes in Scheveningen is alles mogelijk! Voor elke gelegenheid en tijdschema maken wij een arrangement op maat. Voor bijzondere dieetwensen (vegetariërs, halal, allergieën etc) hebben wij een passend alternatief.

  Privé ruimte voor jullie bedrijfsuitje
  Strandtent DownUnderBeach beschikt over een aparte ruimte met privé-bar en volledige privacy, exclusief te reserveren voor vergaderingen, borrels, private dining en andere besloten aangelegenheden. Deze ruimte kan volledig naar wens worden ingericht en heeft  een capaciteit van ca 35 zitplaatsen (vergaderopstelling) of voor borrels en feesten van ca 60 tot 80 personen. In combinatie met het aangrenzende terras kunnen bedrijfsuitjes van 100 personen (of meer) ook gebruik maken van deze privé bar en privé ruimte.

  Capaciteit bedrijfsuitje
  Onze strandtent biedt plaats voor circa 75 gasten. Ons terras telt talloze eettafels, statafels en een loungehoek met comfortabele banken en biedt ruimte voor circa 350 gasten. Bij slecht weer kunnen wij ons zuiderterras overdekken met een flex tent, zodat we altijd over voldoende capaciteit beschikken voor jullie bedrijfsuitje.

  Bereikbaarheid
  Wij zijn heel goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf de 2e (laatste) strandopgang vanaf de parking het Zwarte Pad, zijn wij de eerste strandtent aan je linkerhand.
  Slecht ter been of zware apparatuur? Auto’s mogen even de strandopgang naar beneden rijden (verhard pad) tot circa 3 meter tot onze ingang . Dit kan eventueel handig zijn voor al het apparatuur van de DJ of live band of mensen die slecht ter been zijn. De parking van het Zwarte Pad telt ongeveer 450 parkeerplekken. Kortom, wilt u een bedrijfsuitje laten organiseren in Scheveningen? Kom naar DownUnderBeach!

 • Arrangementen op maat
 • Beach Events
 • Geniet van de zeewind
 • Unieke vrije ligging
 • Aparte ruimte met privé-bar
 • Offerte

  Hulp nodig bij je Keuze?    

   Genoten!

   Het was super leuk! Van beamer, allergieën, begeleiding activiteit tot de starttijd van de BBQ, goed georganiseerd! Leuke ruimte tot onze beschikking!
   We hebben echt genoten!
   - PostNL

    

   Bekijk ook deze activiteiten: