Image

Bedrijfsuitje op het Scheveningse strand

Op zoek naar een avontuurlijk, actief of creatief bedrijfsuitje? Kies dan bij  strandtent DownUnderBeach uit het ruime aanbod van sportieve activiteiten en waanzinnige belevenissen. Vanuit onze strandtent DownUnderBeach bieden wij verschillende strand- en wateractiviteiten aan, zoals Powerkiten, Beach Bubblevoetbal, Golfsurfen, Jutterskunt en Expeditie Robinson.

Groepsarrangement of programma op maat
Afhankelijk van de groepsomvang, groepssamenstelling en wensen (teambuilding, spektakel of fun) van jullie bedrijfsuitje kunnen we een programma op maat samenstellen of jullie kunnen gebruik maken van één onze groepsarrangementen.  De activiteiten van onze groepsarrangementen duren gemiddeld twee uur, inclusief een pauze.

Horeca arrangementen
Borrel, BBQ, een uitgebreid buffet, drank arrangement, welkomstdrankje, consumptiebonnen en wel of geen muziek. Alles is mogelijk! Voor elke gelegenheid en tijdschema maken wij een arrangement op maat. Voor bijzondere dieetwensen (vegetariërs, halal, allergieën etc) hebben wij een passend alternatief.

Capaciteit
Onze strandtent biedt plaats voor circa 75 gasten. Ons terras telt talloze eettafels, statafels en een loungehoek met comfortabele banken en biedt ruimte voor circa 350 gasten. Bij slecht weer kunnen wij ons zuiderterras overdekken, zodat we altijd over voldoende capaciteit beschikken.

Privacy
Ook beschikt strandtent DownUnderBeach een aparte ruimte met privé-bar en volledige privacy, exclusief te reserveren voor vergaderingen, borrels, private dining en andere besloten aangelegenheden. Deze ruimte kan volledig naar wens worden ingericht en heeft  een capaciteit van ca 35 zitplaatsen (vergaderopstelling) of voor borrels en feesten van ca 60 personen.

Bereikbaarheid
Wij zijn heel goed bereikbaar met de auto. Strandtent DownUnderBeach is de eerste strandtent aan je linkerhand vanaf de 2e (laatste) opgang vanaf het parkeerterrein. Auto’s kunnen dus even de strandopgang naar beneden rijden en dan is het nog ca. 3 meter lopen naar onze ingang. Dit kan eventueel handig zijn voor al het apparatuur van de DJ of live band of mensen die slecht ter been zijn. De parking van het Zwarte Pad telt ongeveer 350 parkeerplekken.


  • Arrangementen op maat
  • Beach Events
  • Geniet van de zeewind
  • Unieke vrije ligging
  • Aparte ruimte met privé-bar
  Offerte aanvragen

  Hulp nodig bij je Keuze?    

   Genoten!

   Het was super leuk! Van beamer, allergieën, begeleiding activiteit tot de starttijd van de BBQ, goed georganiseerd! Leuke ruimte tot onze beschikking!
   We hebben echt genoten!
   - PostNL

    

   Bekijk ook deze activiteiten:


   Vraag hieronder je offerte aan:


   • Beach Events
   • Vrije ligging
   • Relaxte sfeer
   • Houtgestookte pizzaoven
   • Roasted chicken