Groepsuitje Scheveningen

Op zoek naar avontuurlijke, stoere of bijzondere Beach Events op het strand van Scheveningen?

Kies dan uit ons ruime aanbod van sportieve activiteiten of waanzinnige belevenissen! Vanuit ons Beach House bieden wij verschillende strand- en wateractiviteiten aan zoals Powerkiten, Beach BubblevoetbalSuppen en nog veel meer….. Wij beschikken over een eigen strandlocatie en werken altijd met ervaren en gepassioneerde instructeurs.

Een groepsuitje in Scheveningen bij Down Under Beach =

  • Perfect voor een actief groepsuitje aan het strand;
  • Een geweldige locatie (aan het strand, aan het bos, aan de zee);
  • Keuze uit meer dan 8 zee- en strandactiviteiten;
  • Gepassioneerde instructeurs;
  • Meerdere originele groepsarrangementen;
  • Ontspannen genieten van onze lunch of BBQ-arrangementen

 

De beleving van het groepsuitje maakt ons uniek

Down Under Beach Events is ontstaan door de passie voor het lesgeven en de natuurelementen die moeder natuur ons te bieden heeft. De combinatie van strand, water, wind, golven en uitdagende activiteiten is in onze beleving een garantie voor een optimaal pura vida gevoel! Het Costaricaanse gevoel dat zegt dat het leven is om van te genieten. Vanuit onze achtergrondopleiding aan de HALO en passie voor de natuur staan wij garant voor uitdagende, veilige, goed georganiseerde en een unieke niet te vergeten belevenis op het meest natuurlijke stukje strand van Scheveningen!

Een volledig groepsuitje met onze arrangementen

Een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familieuitje…… een uitje organiseer je natuurlijk op het strand! Even in een andere omgeving een unieke ervaring beleven samen met je collega’s, vrienden of familie! Afhankelijk van het doel van jullie stranddag, bieden wij enkele complete groepsarrangementen aan, speciaal gericht op teambuilding, spektakel of een keuze programma. Maar daarnaast zijn er nog vele andere programma’s van strand- en wateractiviteiten te bedenken. Speciale wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee om een Beach Event op maat te organiseren!

DownUnderBeach Bedrijfsuitje

DownUnderBeach Kinderfeestje Bodyboarden

 

 

 

 

 

Groepsuitje met kinderen / kinderfeestje

Zin in een origineel en verrassend kinderfeestje? Kom dan met je kids naar ons strand, wij organiseren een middag waarover ze niet meer uitgepraat raken! Onze kinderactiviteiten zijn speciaal afgestemd op kids en worden altijd begeleid door onze ervaren instructeurs. Ook als er kinderen aanwezig zijn tijdens jullie familieuitje of bedrijfsuitje is dat geen probleem! Bij ons beleven de kids net zo’n leuke dag als hun ouders.

Liever zelf het water op?
Wij verhuren ook diverse materialen, zoals sups, surfplanken, bodyboards, wetsuits en natuurlijk onze BIG SUP. Klik hier voor alle mogelijkheden en prijzen.

Lunch- of BBQ arrangement
Na een actieve middag op het strand, is er niks lekkerder dan een lekker hapje en drankje. Al onze evenementen kunnen worden uitgebreid met een van onze lunch- of BBQ arrangementen, speciaal gericht op groepen vanaf 10 personen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Meer Informatie?
Meer informatie over de Beach Events bij DownUnderBeach of een vrijblijvende offerte?
Neem dan snel contact op via: 06- 41 785 638 of  margot@downunderbeach.nl

Het groepsuitje zelf samenstellen?

Mocht je het groepsuitje volledig zelf willen samenstellen, dan is dit zeker mogelijk. Naast activiteiten kun je ook kiezen uit groeps-, bedrijfsarrangementen of horeca arrangementen.

Locatie DownUnderBeach Scheveningen

DownUnderBeach is een Beachclub gelegen aan het strand bij Scheveningen. Het adres is treft u hieronder. De beachclub ligt aan het strand en achter een bos. Kortom een geweldige locatie om met een groep of bedrijf naartoe te gaan.

Noorderstrand | Zwarte Pad 1 | Scheveningen | 06-41 785 638 | info@downunderbeach.nl

 

Reserveer en/of vraag een offerte aan

Waar wil je nog meer informatie over ontvangen?
Strandactiviteiten
Activiteiten op zee
Activiteiten voor kids
Groepsarrangementen
Workshops
Lunch, Diner of BBQ