BeachKamp in Scheveningen

Ga op het strand de strijd met elkaar aan! Rennen, vliegen, springen, duiken en dit alles met een flinke dosis teamspirit! Grensverleggende, fysiek uitdagende Beach Games kunnen worden afgewisseld voor meer tactische of creatieve uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan Tchoukbal, Ultimate Frisbee, LaCrosse of Beach Cricket. Van vrijgezellendag tot bedrijfsuitje, voor elke groepssamenstelling kunnen wij een Beach Kamp op maat organiseren.

Lijkt dit je wat? Kijk dan ook even bij onze groepsarrangementen naar The Ozzie Games!

Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur, afhankelijk van de groepsomvang en het aantal gekozen Beach Games
Prijs: € 21,50 p.p. vanaf 10 personen op basis van 3 Beach Games

DownUnderBeach Bedrijfsuitje BeachEvent BeachGames Lacrosse 05

DownUnderBeach BeachGames BeachKamp Bedrijfsuitje Tjouckbal

 

 

 

 

 

 

Beach kamp als groepsuitje of bedrijfsuitje

Beach kamp is perfect geschikt als groepsuitje, personeels-/ bedrijfsuitje of teamuitje. Door verschillende leuke spellen te combineren ga je verschillende uitdagingen aan als groep, team of bedrijf. Het zijn met name strandactiviteiten die je kunt kiezen voor het beach kamp in scheveningen. Beach kamp kun je voor je ook goed combineren met andere activiteiten of horeca arrangementen zoals suppen of een BBQ. DownUnderBeach levert een totaalconcept van activiteit tot horeca voor bedrijven groepen en teams. We nodige je van harte uit op onze locatie aan het strand in Scheveningen.

Beach kamp combineren in een groepsarrangement of horeca

Mocht je meer willen dan een Beach Kamp, zoals strandzeilen of Beach golf dan is dit zeker mogelijk. Naast andere activiteiten kun je ook kiezen uit groeps-, bedrijfsarrangementen of horeca arrangementen.

Beach kamp aan het strand in Scheveningen

DownUnderBeach is een Beachclub gelegen aan het strand bij Scheveningen. Het adres is treft u hieronder. De beachclub ligt aan het strand en achter een bos. Kortom een geweldige locatie om met een groep of bedrijf naartoe te gaan.

Noorderstrand | Zwarte Pad 1 | Scheveningen | 06-41 785 638 | info@downunderbeach.nl

 

Reserveer en/of vraag een offerte aan

Waar wil je nog meer informatie over ontvangen?
Strandactiviteiten
Activiteiten op zee
Activiteiten voor kids
Groepsarrangementen
Workshops
Lunch, Diner of BBQ