vrijgezellendag in Scheveningen

Vrijgezellendag in Scheveningen?

Op zoek naar een verrassende, creatieve of avontuurlijke vrijgezellendag in Scheveningen? Kom dan naar DownUnderBeach! Vanuit ons Beach House bieden wij verschillende strand- en wateractiviteiten aan, zoals Powerkiten, Beach Bubblevoetbal, Golfsurfen en Suppen. Ook kun je voor creatieve workshops, zoals Jutterskunst of Surf Art bij ons terecht.

NIEUW bij DownUnderBeach, de BIG SUP!
Klinkt een originele vrijgezellendag vol avontuur jullie goed in de oren? Vrijgezellendag-in-Scheveningen-DownUnderBeach-Big Sup SuperSup  02
Kies dan voor de nieuwste activiteitin Nederland de BIG SUP!  De BIG SUP is een sup waar je met 8 vrienden tegelijkertijd op kunt suppen, waarbij zelfs het pakken van golven tot de mogelijkheden behoort!

Programma op maat of groepsarrangement
Afhankelijk van jullie groepsomvang en wensen (teambuilding, spektakel, creatief of vooral heel veel FUN) kunnen we een programma op maat samenstellen of jullie kunnen gebruik maken van één onze groepsarrangementen.

Vrijgezellendag-in-Scheveningen-DownUnderBeach-Bedrijfsuitje-Beach Bubblevoetbal 06

Tijdsduur
Voor een vrijgezellendag houden wij gemiddeld 1,5 uur aan voor de activiteiten, of eventueel 2 uur, inclusief een pauze met een drankje.

Faciliteiten
Tijdens jullie Beach Event is ons Beach House de uitvalbasis voor food & drinks, het gebruik van toiletten, 1 kleedhokje en de buiten douche (koud water). Uiteraard kunnen jullie ook jullie tassen, jassen, waardevolle spullen etc veilig bij ons achterlaten. (Geen bewaakte garderobe).

Horeca mogelijkheden
Al onze Beach Events zijn te combineren met een ontbijt, lunch, borrel, BBQ arrangement (vanaf 10 personen) of een van onze buffetten (vanaf 20 personen). Vrijgezellendag-in-Scheveningen-DownUnderBeach-BBQ-ArrangementDaarnaast kan er eventueel ook een drankarrangement worden afgekocht, maar we kunnen ook alle drankjes turven en op basis van de prijzen op onze menukaart verrekenen op nacalculatie.

Iets extra regelen voor de vrijgezel?
Natuurlijk is het bij ons mogelijk om -indien gewenst- de vrijgezel nog even extra in the picture te zetten! Tijdens de activiteiten of het diner, werken wij hier -natuurlijk in overleg met jullie – graag aan mee!

Vier je vrijgezellendag in Scheveningen bij DownUnderBeach!

Meer Informatie?
Meer informatie over het vieren van jullie vrijgezellendag bij DownUnderBeach in Scheveningen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan snel contact op via: 06- 41 785 638 of  margot@downunderbeach.nl

 DownUnderBeach Offerte Button